Een mooie samenstelling van gevarieerde hapjes.  Een amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) om de smaakpapillen op gang te brengen, voorafgaand een diner tijdens een feestelijke aperitief. Een mooie upgrade voor uw event, als verfijnd verrassend hapje tijdens uw borrel. De volledige term voor een amuse is ook wel luxe amuse – gueule – en bouche


Amuses zijn heerlijk bij aanvang van een walking dinner en als upgrade van uw event.


Op een schaal serveren wij vijftig gevarieerde amuses.  De amuses zijn altijd gevarieerd en zijn  geschikt voor vegetariërs, wij houden op uw verzoek ook rekening met andere dieetwensen. Graag vernemen wij uw dieetwensen bij uw aanvraag. Eenmaal op locatie hebben wij niet meer onze talloze mogelijkheden om een gevarieerde schaal samen te stellen.

De amuses kunnen vanaf schaal worden uitgeserveerd of neergezet worden. Tijdens het diner serveren wij de hapjes graag op bijpassend servies. De vijftig hapjes worden stijlvol gepresenteerd, in strak vormgegeven disposables. Op uw verzoek kunnen wij ook afbreekbaar bamboe servies gebruiken, graag bespreken wij uw wensen.

Wist u dat wij de amuses ook in bamboe kunnen presenteren

Heeft u vragen? Wij horen het graag.